Het corona-virus weerhoudt ons er voorlopig van om films aan u te kunnen vertonen. Met de 1,5-meter-regelgeving is het onmogelijk om meer dan ongeveer 66 personen per voorstelling in de zaal toe te laten. Organisatorisch is dit voor ons en Theater De Beun een onmogelijke opgave. Hierdoor hebben wij besloten om NIET per 1 september met het nieuwe seizoen van start te gaan.
En nog een reden is, is dat er geen nieuwe films uitkomen om ons programma te maken.  
Uw, onze gezondheid en die van de medewerkers van Theater De Beun gaat voor.
 
Dit houdt in dat uw lidmaatschap van de filmclub Cinescoop ‘on hold’ gaat. En dit weer geactiveerd gaat worden als we weer tot een volledige bezetting van de zaal over kunnen gaan.
Natuurlijk betekent dit ook dat het lidmaatschapsgeld niet geïncasseerd gaat worden totdat we weer film gaan vertonen.

Om u ook persoonlijk te kunnen informeren, willen wij u vragen om uw email-adres aan ons door te geven. Natuurlijk is van heel veel leden het mailadres bij ons bekend, maar ook van veel van u hebben wij het mailadres niet. En mocht u denken dat wij het niet hebben of het is onlangs gewijzigd, geeft u het dan door aan film@cinescoop.nl  Ook als u denkt dat wij het wel hebben. Graag onder vermelding van uw naam, adres en eventueel lidmaatschapsnummer.
In de week van 14 t/m 21 september hebben wij geprobeerd om alle leden per post of mail een bericht te sturen. Indien u niets van ons ontvangen heeft, willen wij u vragen om uw mailadres aan ons door te geven.
Houdt u de website in de gaten voor meer informatie.

Over ons

CINESCOOP LIDMAATSCHAPS-INFORMATIE

DOEL:
Is het vertonen van populaire bioscoopfilms in clubverband. Voornamelijk Amerikaanse en Engelse topfilms. Filmkeuze uit het recentste filmaanbod maakt een volledig jaaroverzicht vooraf niet mogelijk. Films die niet in aanmerking komen zijn: Jeugd,-Animatie,-Cultuur,- en Documentaire films, alsmede films met onnodig veel geweld, sex en wreedheden.

LOKATIE:
Alle films worden vertoont in de theaterzaal van Theater "de Beun" te Heiloo. Een ideale locatie. Goede zit, perfect beeld en Dolby-Surround geluid.

ABONNEMENT:
leder abonnement dat wordt verkocht geeft recht op een zitplaats op de afgesproken voorkeursdag. Het seizoen begint in september en eindigt eind april. In totaal ziet u 10 speelfilms. Het lidmaatschapsgeld voor het komende seizoen 2019 - 2020 bedraagt € 57,50. Bij het aangaan van het lidmaatschap na 1 januari van het lopende seizoen, wordt u automatisch ook lid voor het komende seizoen. Betaling geschiedt uitsluitend via automatische incasso.

NIEUW LID:
Info, inschrijfformulieren, en machtiging t.b.v. automatische incasso zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater De Beun, of aan te vragen op deze site.
De kassa is geopend vanaf een half uur voor aanvang van- en tijdens voorstellingen.

U BENT AL LID:WISSELING VAN DAG*:
Als u in het nieuwe seizoen liever op een van de andere dagen naar de film wilt komen, verzoeken wij u dit uiterlijk 15 maart kenbaar te maken. via inschrijfformulier op de site.

WISSELING VAN DAG *:
Natuurlijk kan het voorkomen dat u een keer niet op uw eigen filmavond naar de film kunt komen, u mag dan op een van de andere filmavonden film kijken. Vraagt u dan een dagwissel aan. U vindt deze optie rechtsboven aan de homepage. U ontvangt geen nummer in de mail. Is de zaal volledig bezet, rest u slechts de mogelijkheid weer naar huis te gaan.

VERLENGING ABONNEMENT:
Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Wij zullen omstreeks 1 mei het abonnementsgeld incasseren.
De nieuwe pasjes worden voorafgaand aan de 2 laatste films aan u uitgereikt.

OPZEGGEN ABONNEMENT:
Mocht u geen lid meer willen blijven van Cinescoop, verzoeken wij u dit voor 1 april kenbaar te maken. Dit i.v.m. de automatische incasso op ongeveer 1 mei. Opzeggen via opzeggingsformulier op deze site, of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opzeggingen na het verstrijken van de terugboekingstermijn van de automatische incasso, wordt alleen verwerkt bij gegronde reden.

BELANGRIJK:
Het filmpasje staat op naam en is het lidmaatschaps- betalings- en toegangsbewijs. Bij verlies of diefstal zijn de heraanmaakkosten EUR 5,00 per pasje.