Corona update

Het corona-virus weerhoudt ons er voorlopig van om films aan u te kunnen vertonen. Met de 1,5-meter-regelgeving is het onmogelijk om meer dan ongeveer 66 personen per voorstelling in de zaal toe te laten. Organisatorisch is dit voor ons en Theater De Beun een onmogelijke opgave. Hierdoor hebben wij besloten om NIET per 1 september met het nieuwe seizoen van start te gaan.
En nog een reden is, is dat er geen nieuwe films uitkomen om ons programma te maken.  
Uw, onze gezondheid en die van de medewerkers van Theater De Beun gaat voor.
 
Dit houdt in dat uw lidmaatschap van de filmclub Cinescoop ‘on hold’ gaat. En dit weer geactiveerd gaat worden als we weer tot een volledige bezetting van de zaal over kunnen gaan.
Natuurlijk betekent dit ook dat het lidmaatschapsgeld niet geïncasseerd gaat worden totdat we weer film gaan vertonen.

 

Om u ook persoonlijk te kunnen informeren, willen wij u vragen om uw email-adres aan ons door te geven. Natuurlijk is van heel veel leden het mailadres bij ons bekend, maar ook van veel van u hebben wij het mailadres niet. En mocht u denken dat wij het niet hebben of het is onlangs gewijzigd, geeft u het dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Ook als u denkt dat wij het wel hebben. Graag onder vermelding van uw naam, adres en eventueel lidmaatschapsnummer.
In de week van 14 t/m 21 september hebben wij geprobeerd om alle leden per post of mail een bericht te sturen. Indien u niets van ons ontvangen heeft, willen wij u vragen om uw mailadres aan ons door te geven.
Houdt u de website in de gaten voor meer informatie.